Περιοχή

Αρχική / Περιοχή

Περιοχή

Το Nostos Apartments βρίσκεται σε μια περιοχή άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του Θεϊκού Ολύμπου και της κοιλάδας των Τεμπών! Τα Μεσάγκαλα!

Όπως προδίδει και το όνομά της, η περιοχή μας βρίσκετε στη μέση μιας μεγάλης αγκαλιάς! Του Ολύμπου και του Κισσάβου, του Αιγαίου και του Θερμαϊκού.

Το κατάλυμά μας βρίσκεται στο κέντρο του χωριού Μεσάγκαλα και σε πολύ κοντινή απόσταση, μόλις 70 μέτρα, από την αμμώδη με θεραπευτικές ιδιότητες παραλία.Στο Nostos Apartments δεν θα βαρεθείτε ποτέ, καθώς οι μέρες σας μπορούν να γεμίσουν ευχάριστα, με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες.

Σε πολύ κοντινές αποστάσεις υπάρχουν παραδοσιακά ορεινά χωριά που μπορείτε να επισκεφθείτε, μοναστήρια, φάρμα

με διαφόρων ειδών ζώα, σκοπευτήριο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, μουσεία, το μεσαιωνικό κάστρο του Πλαταμώνα και οινοποιεία που μπορείτε να ενημερωθείτε και να δοκιμάσετε τα ποιοτικά κρασιά της περιοχής μας.

Επίσης μπορείτε, με ημερήσιες εκδρομές, να επισκεφθείτε τα Μετέωρα, την λίμνη του Πλαστήρα, το Δίον καθώς επίσης και τον αρχαιολογικό του χώρο, το θεϊκό βουνό του Ολύμπου και να περπατήσετε μέσα στο δάσος.

Αν παρόλα αυτά είστε πιο αθλητικός τύπος, μπορείτε να επιλέξετε κάποιες από τις πολλές δραστηριότητες που σας προσφέρουν οι συνεργαζόμενες με το Nostos Apartments επιχειρήσεις, όπως ιππασία, ορειβασία, Canoeing, Canyoning, River Trekking, Rafting κ.α..

Δραστηριότητες

Αποδράσεις