Πολιτική Ακύρωσης

Αρχική / Πολιτική Ακύρωσης

Ακύρωση από τον πελάτη:

Εάν η ακύρωση γίνει 22 μέρες ή περισσότερο πριν από την έναρξη της κράτησης, ο πελάτης θα λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Εάν η ακύρωση γίνει 21 μέρες ή λιγότερο πριν από την έναρξη της κράτησης,  θα παρακρατηθεί η προκαταβολή.

Ακύρωση από το ξενοδοχείο:

Στην απίθανη περίπτωση που το ξενοδοχείο πρέπει να ακυρώσει μια κράτηση , θα σας προσφέρουμε εναλλακτική ημερομηνία , εναλλακτικό δωμάτιο ή πλήρη επιστροφή του ποσού της κράτησης που έχει πληρωθεί από τον πελάτη.Το ξενοδοχείο δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε επιπλέον δαπάνες προκύψουν από τον πελάτη για την προετοιμασία της κράτησης.

Αλλαγές στο πρόγραμμα της κράτησης:

Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει το πρόγραμμα της κράτησης ή να ακυρώσει συγκεκριμένες δραστηριότητες λόγω καιρικών συνθηκών, λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια ή λόγω άλλων περιστάσεων που βρίσκονται εκτός ελέγχου μας. Σε περίπτωση αλλαγής στο πρόγραμμα, το ξενοδοχείο θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να παρέχει μια αντίστοιχη εναλλακτική, αλλιώς θα επιστρέψει το ποσό της κράτησης που έχει πληρωθεί από τον πελάτη.

Επιστροφές χρημάτων:

Όλες οι επιστροφές χρημάτων θα επεξεργαστούν εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ακύρωση.

Σημείωση: Αυτή η πολιτική ακύρωσης υπόκειται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλούμε ελέγξτε την πολιτική κατά την ώρα της κράτησης για οποιεσδήποτε ενημερώσεις ή τροποποιήσεις.