Όροι και προυποθέσεις

Αρχική / Όροι και προυποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις

Ο παρών ιστότοπος (website) είναι ηλεκτρονικός τόπος κράτησης δωματίων μέσω του διαδικτύου (εφεξής «Κατάστημα») της Ατομικής επιχείρησης ενοικιαζομένων διαμερισμάτων με την επωνυμία «Σιώμου Βουλιώτη Χαρίκλεια» με διακριτικό τίτλο Nostos Apartments, με Α.Φ.Μ. 043526636, αρ. Γ.Ε.ΜΗ 25835140000 και τοποθεσία Αριστοτέλους & Πλάτωνος Μεσάγκαλα Λάρισας Τ.Κ. 40007  τηλ. 24950 97225 . Στο παρόν περιλαμβάνονται κατά τρόπο σαφή, ευκρινή και κατανοητό οι όροι χρήσης του Καταστήματος.

Με την κράτηση ενός δωματίου με εμάς, συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

Επιβεβαίωση Κράτησης

Αφού κάνετε την κράτησή σας, θα σας αποστείλουμε μια επιβεβαίωση μέσω email. Αυτό το email θα περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή της κράτησή σας, . Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες και επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως εάν υπάρχουν αντιφάσεις.

Ο χρόνος άφιξης είναι στις 14:00 και ο χρόνος Αναχώρησης είναι στις 11:00 το πρωί

Πολιτική Ακύρωσης

Εάν ακυρώσετε το ταξίδι σας, ισχύουν οι εξής χρεώσεις:

 • Εάν η ακύρωση γίνει 22 μέρες ή περισσότερο πριν από την έναρξη της κράτησης, ο πελάτης θα λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων.
 • Εάν η ακύρωση γίνει 21 μέρες ή λιγότερο πριν από την έναρξη της κράτησης,  θα παρακρατηθεί η προκαταβολή.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε ή να τροποποιήσουμε την κράτησή σας λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων, όπως ακραίες καιρικές συνθήκες, φυσικές καταστροφές κ.τ.λ . Εάν είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε την κράτηση σας, θα σας προσφέρουμε εναλλακτική ημερομηνία , εναλλακτικό δωμάτιο ή πλήρη επιστροφή χρημάτων.

  Ευθύνη και Υπευθυνότητα

  Παρά το γεγονός ότι λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την ασφάλειά σας, δεν μπορούμε να φέρουμε ευθύνη για τραυματισμούς, απώλειες ή ζημιές στα προσωπικά σας αντικείμενα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της διαμονή σας. Με την κράτηση ενός δωματίου με εμάς, συμφωνείτε να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε αξίωση κατά της Nostos apartments και των υπαλλήλων της για τέτοια περιστατικά.

  Συμπεριφορά

  Αναμένουμε από όλους τους επισκέπτες μας να συμπεριφέρονται υπεύθυνα και με σεβασμό προς το προσωπικό. Οποιαδήποτε συμπεριφορά που θεωρείται  προσβλητική ή επικίνδυνη μπορεί να οδηγήσει άμεσα στον τερματισμό της κράτησης χωρίς επιστροφή χρημάτων.

  Διαμαρτυρίες και Ανατροφοδότηση

  Εάν έχετε οποιαδήποτε διαμαρτυρία ή ανατροφοδότηση σχετικά με την κράτησή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατόν ώστε να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα. Λαμβάνουμε όλες τις διαμαρτυρίες σοβαρά και τις χρησιμοποιούμε για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας για τους μελλοντικούς πελάτες.

  Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.